top of page
Search

Nymåne i løven

Updated: Jul 29, 2022


Løven er entertaineren i zodiaken.

Majestetisk og stolt, det noe nobelt over de med mye løve energi.


Løven er styrt av solen og forbundet med hjertesenteret. Generøsitet er faller lett for løven, den liker å øse av sin godhet. Den har et nært forhold til familien, som en ekte løvemamma passer den godt på 'packen' sin. De med en sterk løve signatur i sitt chart har gjerne en fin løvemanke, hår vi andre bare kan drømme om. Løven har en naturlig selvtilitt som et fast ild tegn. Sta og full av passion, vi merker det når en løve kommer inn i rommet, de tar naturlig opp sin plass, og har en litt kongelig holdning. Svakheten i løven kan være et litt for stort ego tiltider. Her må man være ydmyk, men samtidig ikke glemme å skinne sitt lys. Løve energi er leken, i kontakt med sitt indre barn. Hva trenger ditt indre barn? Når slapp du hen til sist? Løvens hus er det 5te huset i det astrologiske hjulet, forbundet med dating, sex, kreativitet og lek. Det kan også representere ditt indre barn og barndom.


Løven er representert av styrke kortet i tarot.

Nøkkelord er; mot, medfølelse, indre kraft og selvtillitt.


VIII står for balanse og autoritet.

Det å overkomme utfordringer.


Infinity symbolet står for ubegrenset potensial og kronen for annerkjennelse og suksess.

Kortet handler også om å finne din indre styrke, utholdenhet.

action og passion er andre ord som er forbundet med ild tegn. Samtidig som løven bryr seg om andre og har en sterk følelse av ansvarlighet.


Vi er nå i løvens sesong, dvs solen står i løven. Denne nymånen er i trigon til jupiter som nå står retrograd i væren. Det kan være en fin tid å plukke opp noen prosjekter på. Er det noe kreativt gull der du har satt i gang tideligere i år, eller er det ikke mer passion igjen i det? Tørk støv av ideene dine og se om det er noe som ønsker å blomstre fram mot neste fullmåne.


Med løve tematikk kan du spørre deg, og eventuelt skrive ned svarene:

Spør deg selv hvor du har vært redd for å skinne ditt lys?

Har du vært redd for å bli hovedpersonen i ditt eget liv?

Har du søkt annerkjennelse av andre enn deg selv?

Selv har jeg ingen planeter i løven. Men jordenspunkt i chartet befinner seg der. (Motsatt av sol i vannmann).

Løvenstegn befinner seg i mitt andre hus, så det å underholde andre er en sterk ressurs i mitt chart. Jeg jobber også som skuespiller, med et sterkt 5te hus er jeg ekstremt kreativ og utstråler på mange måter noen løvekvaliteter. Spesielt i år da jeg har en løve ascendant for dette året! *progressed rising*

Alle har vi løven et sted i vårt fødselskart og planetene beveger seg stadig forbi dine plasseringer og aktiviserer ulike deler av chartet ditt. Har du noe i løven?

Book en blueprint reading for å vite mer her.


Med janteloven her i nord er det ikke så lett for oss å stikke oss fram og tørre å skinne for det lyset vi er. Når vi gjør det kommer prosjeksjonene fra folk rundt oss, og det er slett ikke lett. Hvem tror du at du er liksom? Men løvens lys finnes i solen som sentrum i vårt solsystem, på samme måten som solen kan ikke løven noe for at den skinner! Så omfavn løvens budskap denne sesongen. Tillat deg å skinne sterkt, omfavn din kreativitet og lek mer i hverdagen. Trenger du å styrke ditt ego og definere din personlighet se til løven. Ikke med sjalusi, men for inspirasjon. For å balansere løvens kvaliteter se til vannmannen, løvens søstertegn. Alle løver bør kaste et blikk bort på vannmannen, den humanitære i zodiaken. Hvordan kan dine kreative talenter påvirke menneskeheten postivt?


Teamaet for denne månedsyklusen er selvtillitt og klarhet gjennom hjertet.

Man kan jobbe med hjerte chackraet sitt ved å bruke et mantra, for eksempel; "Dear heart, please lift from my body and field all energy of rigidity now. Dear heart, please fill my body and field with forgiveness now.” Man kan supplere med krystaller og oljer som støtter det emosjonelle arbeidet. Under lister jeg noen affrimasjoner til inspirasjon. Kanskje du har noen gode du vil dele i kommentarene under? Eller har du noe annet på hjerte, føl deg fri til å dele.


artist: karl bang.

Affirmasjoner for nymånen:

  • Jeg er skaperen av min virkelighet, jeg bestemmer min egen sjebne.

  • Jeg åpner hjertet mitt og tuner inn på gledens kanal.

  • Jeg omfavner mitt indre barn og følger mine drømmer på en leken måte.


Book en blueprint reading for å lære mer om hvordan energiene treffer deg her.

Ønsker deg en gledelsfylt nymåne!

🌞 Iselin0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page