top of page

Acerca de

Astonomical Clock

Astrologi

_PPP7364%2520copia_edited_edited_edited.jpg

Iselin Mork

Intuitive guide - yoga, meditasjonslærer og student i esoterisk astrologi.


Min bakgrunn er fra kunstfag som danser og skuespiller, og har i tillegg vært innom flere fag som italiensk, kunsthistorie, filosofi og historie med spesielt fokus på Italia etter å ha bodd i Roma over et tiår. I Italia har de en helt annen tradisjon enn vi har her i nord for mye, men også når det når det gjelder astrologi.

Jeg har jobbet som yoga og meditasjonslærer i over ti år. Itillegg har jeg studert ulike healing modaliteter og vært innom flere mysterie tradisjoner. 

For meg forenes alt i astrologien der bitene faller på plass og jeg kan bruke all min erfaring til å guide andre. Astrologi har vært en stor "game-changer" i mitt eget liv. 

I mitt chart står det bokstavelig at jeg er astrolog & esoteriker #onpoint der altså.

 

Jeg ønsker å være med å spre astrologi som et verktøy for å forstå seg selv og andre bedre og håper at jeg kan bidra til å bryte ned astrologi stigma.

Du er ikke ET stjernetegn, heller ikke dine "big 3" eller 6. Du har alle tegnene i deg som er arketyper. Hvor tegnene/planetene står, og hvilke aspekter som utgjøres mellom de er det som sier deg mer. Der kommer astrologen inn og leser historien kartet ditt forteller. Astrologi er et språk. Du er et helt univers. Og det er alltid transitter og bevegelser. Som med alt levende i universet er det en evig kosmisk dans som utspilles.

Astrologi er altså ikke "spådom" men å se mønstre og forstå hvordan sykluser påvirker deg.

Det er et fantastisk verktøy, for innsikt og forståelse. Og du har selvfølgelig ALLTID fri vilje, men noen ganger trer sjebnen inn på livetsscene og spiller ut romanser, komedier, tragedier eller ren og skjær fantasy ;)

Når vi ser på ditt chart er det som å se på et stillbilde av stjernehimmelen i det øyeblikket du kom til jorden. Ut i fra det kan man se mye av din karma, livslekser, utfordringer og styrker.

Sjekker du yr før man går ut døren? Trenger du paraply eller solkrem? På samme måte kan astrologi hjelpe deg å se om du trenger å forberede deg på utfordrende perioder eller om du kan ta på solhatten og nyte mer flow og medgang i livet. Det ligger jo alltid frivilje kortet som sagt og ditt bevissthetsnivå utgjør selvfølgelig en forskjell.

Å få en reading av ditt chart, kan gjøre deg bedre kjent med deg selv. Du vil få bekreftelser og kanskje noen øye åpnende opplevelser. Etterhvert som du forstår deg selv bedre og blir mer bevisst vil du ikke lenger reagere like instinktivt på hendelser i livet ditt. Nettopp fordi du har forståelse og innsikt.

Som intuitiv ser jeg dine muligheter veldig klart, det gjør det også lettere å lese ditt chart, det er nemlig så uendelig mye man kan se på. I min karriere har jeg vært heldig å møte mange mennesker som jeg har sett potensiale til, og hva de vil lykkes med lenge før det skjer og det er utrolig spennende prosess som jeg har vært så heldig å delta i. Jeg har et talent for å se hvilke steg som må tas, og eventuelle utfordringer. Jeg kan gi deg guiding, men du må selv gjøre jobben.

Det er ikke alltid like lett på jordensskole, så ønsker du veiledning er jeg klar for å hjelpe deg. 

Som student i esoterisk astrologi der man går ut i fra sjelens perspektiv, må man selvfølgelig også gjennom klassisk astrologi med fokus på personlighetspsykologi. 

Hvis du ønsker min hjelp til å forstå ditt eget chart, deg selv bedre ved hjelp av stjernehimmelen.

Kan du booke her.

Fun facts:

Mine "Big 3" i astrologi: sol i vannmann, månen i tyren med krepse asendant.

Kort fortalt er jeg; en quirky rebell, food-lover med et stort care-bear hjerte <3


Det vil komme mer astrologi innhold på podcasten min ONPOINT.

og astro-updates på instagram @onpoint.podcast følg gjerne med.

GI ASTROLOGI I GAVE

Et fødselskart er en fin gave når en ny sjel kommer til verden.

Eller til en barne bursdag; solar return. Enten det er til din egen baby/barn eller som en gave. 

Du får informasjon om sol, måne og ascendant itillegg til husene planetene og tegnene er i.

Med informasjon om en rekke andre plasseringer

Du / eller foreldrene vil da kunne få bli kjent med barnet på en ny måte og hva de trenger for å føle seg trygg, sett ut ifra deres månetegn.

Det er virkelig en gave å vite sine plasseringer allerde som barn, og mitt ønske er da at man vil bruke astrologi som et verktøy og en ressurs gjennom livet.

 

“The soul of the newly born baby is marked for life by the pattern of the stars at the moment it comes into the world, unconsciously remembers it, and remains sensitive to the return of configurations of a similar kind.”

― Johannes Kepler

Bestill reading til *deg selv* her.

Send inn skjema under for barn. Obs; det kan ta inntil tre uker før man får rapporten. Avhengig av 

disponibilitet. Kommenter gjerne om du trenger det innen en dato ved bestilling.

A child is born on that day and at that hour when the celestial rays are in mathematical harmony with his individual karma.” — Sri Yukteswar Giri

Bestill Fødselskart til barn 500,-

Takk for din bestilling!

Copy of Beige & Black Astrology Horoscope Signs Libra Social Media Story (2).png
bottom of page