top of page

Acerca de

Cosmic Insight

“Astrology is a Language.
If you understand this language,
The Sky Speaks to You.”
- Dane Rudhyar


 

Iselin Mork

Intuitive guide

- yoga og meditasjonslærer

studerer spirituell astrologi

DSC_2069.JPG

For meg forenes alt i astrologien der bitene faller på plass og jeg kan bruke all min erfaring til å guide andre. Astrologi har vært en stor "game-changer" i mitt eget liv. 

Jeg ønsker å være med å spre astrologi som et verktøy for å forstå seg selv og andre bedre og håper at jeg kan bidra til å bryte ned astrologi stigma. 

 

Du er ikke ET stjernetegn, heller ikke dine "big 3" eller 6. Du har alle tegnene i deg som er arketyper. Hvor tegnene/planetene står, og hvilke aspekter som utgjøres mellom de er det som sier deg mer. Der kommer astrologen inn og leser historien kartet ditt forteller. Astrologi er et språk. Du er et helt univers. Og det er alltid transitter og bevegelser. Som med alt levende i universet er det en evig kosmisk dans som utspilles.

Astrologi er altså ikke "spådom" men å se mønstre og forstå hvordan sykluser påvirker deg.

Det er et fantastisk verktøy, for innsikt og forståelse. Og du har selvfølgelig ALLTID fri vilje, men noen ganger trer sjebnen inn på livetsscene og spiller ut romanser, komedier, tragedier eller ren og skjær fantasy ;)

Når vi ser på ditt chart er det som å se på et stillbilde av stjernehimmelen i det øyeblikket du kom til jorden. Ut i fra det kan man se mye av din karma, livslekser, utfordringer og styrker.

Sjekker du yr før man går ut døren? Trenger du paraply eller solkrem? På samme måte kan astrologi hjelpe deg å se om du trenger å forberede deg på utfordrende perioder eller om du kan ta på solhatten og nyte mer flow og medgang i livet. Det ligger jo alltid frivilje kortet som sagt og ditt bevissthetsnivå utgjør selvfølgelig en forskjell.

Å få en reading av ditt chart, kan gjøre deg bedre kjent med deg selv. Du vil få bekreftelser og kanskje noen øye åpnende opplevelser. Etterhvert som du forstår deg selv bedre og blir mer bevisst vil du ikke lenger reagere like instinktivt på hendelser i livet ditt. Nettopp fordi du har forståelse og innsikt.

Hvis du ønsker min hjelp til å forstå ditt eget chart, deg selv bedre ved hjelp av stjernehimmelen.

Kan du booke her.


Det vil komme mer astrologi innhold på podcasten min ONPOINT.

og astro-updates på instagram @onpoint.podcast følg gjerne med.

Priser

Er du interessert i en astrologisk lesning av meg? Her er en oversikt over mine nåværende astrologiske offerings:

1. Chart Blueprint: 60 min 1200,-

inkl.10 siders rapport over chartet.

2. Blueprint + cosmic insight:

    90 min 1600,-

3. Oppfølgingstime: 60 min 1000,-

*10% rabatt hvis du har deltatt på en måneseremoni med meg.

*20% til arbeidssøkere / studenter

Book time via min booking kalender og du får tilsendt faktura på epost og innlogging til Zoom møte. Har du noen spørsmål ikke nøl med å kontakte meg på dm @iselinmork eller på epost:

iselinmork@gmail.com

 

Hva sier andre om sine cosmic blueprint readinger?

"Iselin er Astrologi. Fått så mye validering på hva jeg har gått igjennom, gode råd og veiledning. Et utrolig nyttig verktøy for livet. Fasinert over hva som står i mitt blueprint."

""Hun kunne se hvem jeg var, uten å vite noe om meg. Jeg tror absoutt mer på astrologi nå. Hun kunne se hva jeg jobbet med og hva som foregikk i livet mitt. Utrolig!"

 

"Iselin har et unikt talent når det gjelder astrologi, ikke bare har hun en utrolig intuisjon, men hun er også en som vekker tillit og er utrolig behagelig å snakke med." 

"Jeg har fått chartet mitt lest av flere, men måten Iselin snakker om det på er unik og hun ser ting fra en helt annen vinkel en flere jeg har snakket med. Jeg fikk flere bekreftelser og a-ha moments."Anbefales. 

"Jeg har stor tro på astrolgi fra sjelens perspektiv. Iselin er utrolig dyktig og jeg fikk mange gode råd, og bekreftelser på det som jeg har vært igjennom. Også ting som ikke mange vet om meg. Jeg følte meg sett og hørt."

 

iselin3.jpg

 

Feedback from intuitive readings:

 

"I feel like you stare right into my soul."

"Iselin was able to predict my future sucess and the steps to it."

 

 

“The starry vault of heaven is in truth the open book of cosmic projection...”

Carl Jung

bottom of page